29 april 2017
11:00

BK Sport P 05 Svart

Referat: Triangelns IK P05 - BK Sport P 05 Svart

Dags för seriepremiär och för motståndet stod Triangeln. Vi gör en ganska bra första halvlek i medvinden och borde kanske ha fått lite bättre utdelning än vi fick. Det är Triangeln som förvaltar sina chanser bäst och gör 2 mål. Sett till spelet i första halvlek så hade oavgjort varit mer rättvisande men det gäller att sätta chanserna.

I andra halvlek tar Triangeln över stärkt av sin ledning och denna halvlek i medvind. De vill lite mer än oss och i deras lag går varenda in spelare in rejält i varje närkamp vilket det var lite sisådär med i vårt lag. Det medför att de vinner ungefär 80 procent av alla närkamper och är först på stor del av alla andrabollar. Det medför ett ganska stort spelövertag. Vi skapar dock en del chanser men har svårt att få in bollen. Andra halvlek slutar 3-1 till Triangen och ställningen är då 5-1.

I tredje halvlek har vi medvind igen och jämnar ut spelet. Triangeln är fortsatt hetare än oss och vinner mycket första och andrabollar. Vi har några bra chanser men får inte in bollen i mål och Triangeln förvaltar sina chanser väl och gör ytterligare 2 mål och matchen slutar 7-1 i Triangelnfavör. Med lite bättre kyla i de avgörande lägena så borde vi ha gjort 4-5 mål den här matchen och fått den lite jämnare. Framförallt krävs det lite mer mod i närkampsspelet från alla spelare i laget för att göra en jämnare match. Det räcker inte att det är en 4-5 spelare som kliver in rejält utan alla måste dra att strå till stacken.

Summasummarum så gör vi en ganska okej match men för att gå hela vägen krävs det lite mer hårt jobb och att vi sätter dit våra chanser. Vi tackar Triangeln för en bra match. Tack också till publiken som var där och stöttade oss och till domaren.